Tretmani u ponudi
Studia Nina

KLASIČNI UV GEL SISTEM

Klasični gelovi se godinama tradicionalno koriste u kozmetičkoj industriji za njegu prirodnih i ugradnju umjetnih noktiju.

Oni se suše pod djelovanjem LED/UV zraka preko LED/UV lampe. Nakon sušenja pod svjetlom, klasičan gel postaje gust i nemoguće ga je otopiti s otapalima, budući da ne dolazi do penetracije otapala kroz gel. Klasični gelovi su fleksibilniji u usporedbi s akrilom; međutim, oni su znatno tvrđi u usporedbi s Cuccio soak off gelovima. Studio Nina u svojoj ponudi klasičnih gelova nudi preparate više brandova : Cuccio, Eco sistem, Miss Nicoll nails i All season gel. Uklanjanje klasičnog gela s plohe nokta izvodi se rašpanjem sloja gela do površine prirodnog nokta.

Linija proizvoda Cuccio/Star nail poznata je po svojim fantastičnim visokokvalitetnim gelovima koji su među najpopularnijim u SAD-u i diljem Europe. Cuccio gelovi proizvedeni su skladu s najvišim standardima, čime je zagarantiran izvrstan rezultat, ne sadrže nikakve štetne kemikalije ili kiseline, te su nokti izrazito čvrsti, trajni, lagani i fleksibilni, a preparat se na površinu nokta ne aplicira u debelom sloju. Sadrže svilenkasta vlakna koja ga dodatno učvršćuju.

Aplikacija gela je brza i jednostavna zbog toga što se ne nanosi u puno koraka, čime se štedi vrijeme, a rezultati su svaki put savršeni nokti. Cuccio gel dostupan je u više nijansi: prirodno prozirnoj, bijeloj, transparentno rozoj, mliječnim nijansama, tamno ljubičastoj, intenzivno rozoj, japansko crvenoj, boji ciklame, te u 8 pastelnih/kamuflaž tonova, tako da naši klijenti uvijek imaju mogućnost odabira željene nijanse.

Nakon sušenja pod LED/UV svjetlom, klasičan gel postaje gust i nemoguće ga je otopiti u otapalima, budući da ne dolazi do penetracije otapala kroz gel.

Klasični gelovi su fleksibilniji u usporedbi s akrilom; međutim, oni su znatno tvrđi u usporedbi sa topivim gelovima.

Uklanjanje klasičnog gela s plohe nokta izvodi se rašpanjem sloja gela do površine prirodnog nokta ( bez oštečivanja prirodnog nokta).

UV/LED Gel

AKRIL SISTEM

Bez kiselina ili štetnih kemikalija, bez MMA. Tehnika akrila podrazumjeva aplikaciju akrilnog materijala na nokat, tako što tehničar na licu mjesta miješa tekućinu i prah u akrilnu kuglicu pomoću specijalnog kista, te se tako aplicirani materijal suši na zraku.

Nokti izrađeni u tehnici akrila iznimno su čvrsti, čvršći od noktiju izrađenih u tehnici  gela, također bez osjećaja težine na njima,  akril sistem koji mi koristimo u svojem radu je također djelotvoran antiseptik te nema mogućnosti nastanka gljivičnih ili bakterijskih infekcija, akrilni prah i tekućina su dermatološki testirani te također pružaju zaštitu prirodnog nokta.

Tehnike gele ili akrila u Studiu NINA isključuju rašpanje i stanjivanje prirodnog nokta u trenutku pripreme.Preparate koje koristimo u radu  ne sadrže metil-metakrilatnu kiselinu ( nisu korozivni za nokta), te ne oštećuje prirodni nokat, nema prodora štetnih molekula iz preparata u organizam i nije kancerogen.

Tretman podrazumjeva obradu ploče nokta te zanoktica, aplikaciju klasičnog gela ( suši se u led/uv lampi ) ili akrila ( suši se na zraku ), završno oblikovanje proizvoda na noktu rašpanjem, aplikacija završnog sjaja ili boje. Njega zanoktica i kože ruku.

Trajanje tretmana :60-120min

Akriltehnika

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.