Tretmani u ponudi
Studia Nina

Ukoliko uvijek želite imati uredno nalakirane nokte, a nemate vremena svakih dva do tri dana za popravke, trajni lak je rješenje!

Studio Nina nudi najnoviju generaciju trajnog laka u svojim uslugama. Nova nano tehnologija Veneer sistema donijela je sigurnost našim klijenticama jer je iz proizvoda izbačen najštetniji sastojak, a to je nitroceluloza! (koji sadrže svi konkurentni trajni). Zaboravite probleme dugotrajnog sušenja laka za nokte jer je trajni lak nakon sušenja otporan na grebanje, ljuštenje, te bilo kakva druga oštećenja. Nokti sa trajnim lakom postaju savršeni i čvrsti, bilo da se radi o noktima na rukama ili na nogama. Trajni lak sistem je „must have“ usluga koju će svatko zavoljeti. Nanosi se kao lak za nokte i suši u LED/UV lampi, učvršćuje prirodne nokte, a ne isušuje ih, djeluje kao lak, a trajan je kao gel...trajat će dok ga ne poželite skinuti! Skida se otapanje ili mehanički rašpanjem.

Tretman podrazumjeva pripremnu manikuru te aplikaciju boje ili frencha prema želji.

Kod tretmana njege noktiju na koje je apliciran topivi gel sistem prvo se radi otapanje proizvoda sa noktiju, nakon toga manikura uz obradu zanoktica te ponovna aplikacija proizvoda na nokte.

Trajanje tretmana : 45 min

Trajni lak

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.