O nama
vrhunske kozmetičke usluge

Smješten u centru Zagreba, u Vlaškoj 79 ( u dvorišnom dijelu) Studio Nina je mjesto u kojem se istovremeno možete pobrinuti za vlastito zdravlje I ljepotu te kvalitetno opustiti.

Od kraja 2005g. svoj vrhunski položaj u svijetu kozmetičkih usluga duguje upravo tretmanima manikure i pedikure, njege lica, njege tijela, depilacija, make up-a, u kojima koristi samo visoko kvalitetne proizvode luksuznih kozmetičkih brendova Cuccio, SpaRitual, Deborah Lippmann, Yon-Ka... U ponudi su medicinski tretmani pedikure,estetske pedikure, manikure, nadogradnje i rekonstrukcije noktiju, masaže za žene, maderoterapija, depilacije, ekstenzije trepavica i ostali tretmani uljepšavanja i njege lica i tijela. Vjerujemo da ćete u širokom spektru usluga pronaći nešto za sebe.

Voditeljica Studia "NINA" je gđa. Nikolina Tkalčec Tintor, bcc sanitarnog inžinjerstva, licencirani edukator tvrtke Star Nail International, USA, te majstor pediker. Ona veliku važnost posvećuje najvišim stupnjevima zaštite od mogućnosti prenošenja i širenja zaraznih bolesti. Stoga pažljivo, stručno i profesionalno provodi sistem sanitarno-higijenskih mjera zaštite salona (radnog prostora, osoblja i klijenata) kroz postupke medicinske dezinfekcije i sterilizacije. Svi sanitarni postupci (dezinfekcije i sterilizacije) provode se u određenom postupku rada osiguravajući zdrave uvjete rada bez prisustva štetnih mikroorganizama (bakterija ili gljivica) kako na koži i noktima tako i na priboru za rad i radnim površinama.

Važno je naglasiti da je osim stvarne potrebe za provođenjem navedenih mjera, provođenje istih ujedno i zakonska obveza regulirana Zakonom o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti (NN RH br.6O/92 - cl.11.stavak 1.tc.5.).

Želimo Vam srdačnu dobrodošlicu u Studio Nina!

TRAŽITE SAVRŠEN POKLON?

Iznenadite dragu osobu i darujte joj Studio Nina poklon bon!

Bez obzira na prigodu, Studio Nina poklon bonovi uvijek su idealan izbor jer darovati relaksaciju i odmak od užurbanog životnog tempa uistinu razveseli svakoga!

Personalizirani poklon bonovi za određenu uslugu ili poklon bonovi u apoenima koji odaberete na dar mogu se kupiti na recepciji našeg salona ili Vam mogu biti dostavljeni poštom, a korisnik bona može odabrati tretman po želji iz naše cjelokupne ponude usluga.

Poklon bonovi iskoristivi su jednokratno u cijelosti , 90 dana od datuma kupnje.

Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte!

Tel +385914665128

Studio Nina


Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.