O namavrhunske kozmetičke usluge

Usluge kompletne njege ruku, stopala i noktiju

Svoj vrhunski položaj u svijetu kozmetičkih usluga duguje upravo tretmanima manikure i pedikure, njege lica, njege tijela, depilacija, make up-a, u kojima koristi samo visokokvalitetne proizvode luksuznih kozmetičkih brendova Cuccio, SpaRitual, Deborah Lippmann i Yon-Ka. U ponudi su medicinski tretmani pedikure, klasična njega ruku i stopala, te noktiju, SPA rituali, veganski tretmani, te ostali tretmani uljepšavanja i njege lica i tijela. Vjerujemo da ćete u širokom spektru usluga pronaći nešto za sebe.

Voditeljica Studia "NINA" je gđa. Nikolina Tkalčec Tintor, bcc sanitarnog inžinjerstva, licencirani edukator tvrtke Star Nail International, USA, te majstor pediker. Ona veliku važnost posvećuje najvišim stupnjevima zaštite od mogućnosti prenošenja i širenja zaraznih bolesti. Stoga pažljivo, stručno i profesionalno provodi sistem sanitarno-higijenskih mjera zaštite salona (radnog prostora, osoblja i klijenata) kroz postupke medicinske dezinfekcije i sterilizacije. Svi sanitarni postupci (dezinfekcije i sterilizacije) provode se u određenom postupku rada osiguravajući zdrave uvjete rada bez prisustva štetnih mikroorganizama (bakterija ili gljivica) kako na koži i noktima tako i na priboru za rad i radnim površinama.

Važno je naglasiti da je osim stvarne potrebe za provođenjem navedenih mjera, provođenje istih ujedno i zakonska obveza regulirana Zakonom o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti (NN RH br.6O/92 - cl.11.stavak 1.tc.5.).


Cuccio

Cuccio Pro – ekskluzivna linija profesionalnih proizvoda za europsko tržište za njegu noktiju. Izrazito kvalitetan UV gel, ekstremno fin akrilni prašak, soak off gel, alati i mnogi drugi proizvodi za profesionalnu primjenu.

Veneer – najnovija generacija topivih UV/led gelova bez nitroceluloze

Cuccio Colour – triple pigmentirani profesionalni lakovi za nokte i tretmanski lakovi

Cina Pro – Kreativan i izuzetno inovativan pribor i materijal za nail art


Deborah Lippmann

Deborah Lippmann lakovi za nokte novost su na našem tržištu!

Deborah Lippman lakovi odlikuju se visokom kvalitetom čije nijanse su inspirirane visokom modom te svijetom „show biznisa“.

Deborah Lippmann osim što je inovativna poduzetnica ona je i jedna od najtraženijih manikerka na svijetu. Surađuje sa najprestižnijim modnim časopisima i renomiranim modnim kućama kao što su Voguea, InStyle, W, Vanity Fair, Elle, Donna Karan, Rodarte, Narciso Rodriguez, Marchesa i Versace,...Za koje radi editorijale kao manikerka sa svojom linijom proizvoda pod imenom Deborah Lippmann.

Nakon godina iskustva u kozmetičkoj industriji, njezina istoimena luksuzna linija lakova i tretmana za nokte, ruke i stopala osvojila je najzahtjevnije klijente te ju možete naći u svim luksuznim trgovinama diljem svijeta. Nakon godina iskustva u kozmetičkoj industriji, njezina istoimena luksuzna linija lakova i tretmana za nokte, ruke i stopala osvojila je najzahtjevnije klijente te ju možete naći u svim luksuznim trgovinama diljem svijeta.

Deborah je u suradnji sa poznatima kreirala lakove za nokte sa potpisom Sarah Jessica Parker, Cher, Narciso Rodriguez, Kelly Clarkson i drugih slavnih osoba iz svijeta mode, glazbe i zabave.

No nije stvar samo u zvjezdanoj popularnosti. Deborah Lippmann proizvodi sastavljeni su od najkvalitetnijih sastojaka. Lakovi su obogaćeni biotinom i zelenim čajem koji pomažu jačanju, hidrataciji i boljem rastu zdravih noktiju. NE SADRŽE 5 najopasnijih sastojaka: toulen, DBP, formaldehid, formaldehidnu svilu i kamfor. Nemaju parabena i nisu testirani na životinjama.

Naravno, uz lakove dolaze i inovativni i korisni lakovi za njegu noktiju kao što su All about That Base, Hard Rock Hardener, Fast Girls Base, Rehydrating Base, Turn back Time rejuvenating Base, izvrsni završni sjaj Addicted to Speed Top.

Mnogi od ovih proizvoda dobitnici su mnogih prestižnih nagrada za kvalitetu kao što su – Beauty awards 2014, Allure beauty Expert 2014 i dr. Skidač laka obogaćen je lavandinim uljem i aloe verom kako bi bio što nježniji za ruke. Odaberite neku od 200 nijansi ili si ugodite bogatom hranjivom kremom za ruke ili stopala. Svakako preporučamo GEL LAB proizvode, verzija dugotrajne manikure koja se uspoređuje sa kvalitetom gela!

Deborah Lippmann kao kreatorica brenda svoju inspiraciju našla je radeći kao manikurista holivudskih zvijezda i modela, proslavila se manikurama za mnoge svijetske naslovnice poznatih fashion magazina…

Svoju ljubav prema jazz glazbi ukomponirala je u nazive lakova koji su zapravo naslovi poznatih pjesama: Fade to Black, It's raining Men, Let's Go Crazy, Single ladies, Rolling in the Deep…Mnoge boje stvorene su samo po željama popularnih zvijezda, npr. No more drama – Mary j. Blige, Sarah Smile – Sarah Jessica Parker, Stronger – Kelly Clarkson, Supermodel – Dree Hemingway…


Yon-Ka

Kozmetički preparati za njegu lica francuske kozmetičke kuće Yon-Ka. Le Grand Classique, Hydralessence Face, Vital Defence, Vital Elastine...