Cuccio Profesional UV gel tehnika / tehnika akrila

KLASIČNI UV GEL SISTEM

Klasični gelovi se godinama tradicionalno koriste u kozmetičkoj industriji za njegu prirodnih i ugradnju umjetnih noktiju. Oni se suše pod djelovanjem UV zraka preko UV lampe. Uklanjanje klasičnog gela s plohe nokta izvodi se rašpanjem sloja gela do površine prirodnog nokta.Nakon sušenja pod UV svjetlom, klasičan gel postaje gust i nemoguće ga je otopiti u otapalima,budući da ne dolazi do penetracije otapala kroz gel. Klasični gelovi su fleksibilniji u usporedbi s akrilom; međutim, oni su znatnotvrđi u usporedbi s Cuccio soak off gelovima. Studio Nina u svojoj ponudi klasičnih gelova nudi preparate više brandova : Cuccio, Eco sistem, Miss Nicoll nails i All season gel.

AKRIL SISTEM

Bez kiselina ili štetnih kemikalija, bez MMA. Cuccio tehnika akrila podrazumjeva aplikaciju materijala na nokat, tako što tehničar na licu mjesta miješa tekućinu i prah u akrilnu kuglicu pomoću specijalnog kista, te se tako aplicirani materijal suši na zraku. Nokti izrađeni u tehnici akrila iznimno su čvrsti, čvršći od noktiju izrađenih u tehnici UV gela, također bez osjećaja težine na njima, Cuccio akril sistem je djelotvoran antiseptik te nema mogućnosti nastanka gljivičnih ili bakterijskih infekcija, akrilni prah i tekućina su dermatološki testirani te također pružaju zaštitu prirodnog nokta, te ne izazivaju alergije.

 Tehnike Cuccio uv gele ili  akrila u Studiu NINA isključuju rašpanje i stanjivanje prirodnog nokta u trenutku pripreme.Cuccio Profesional sistemi ne sadrže metil-metakrilatnu kiselinu, te ne oštećuje prirodni nokat, nema  prodora štetnih molekula iz preparata u organizam i nije kancerogen.

Tretman podrazumjeva obradu ploče nokta te zanoktica, aplikciju klasičnog uv gela ( suši se u uv lampi ) ili akrila ( suši se na zraku ), završno oblikovanje proizvoda na noktu rašpanjem, aplikacija završnog sjaja ili boje. Njega zanoktica i kože ruku.

Trajanje tretmana :

Prvo nanošenje na prirodne nokte 60 min
Prvo nanošenje gela sa skidanjem starog 90 min
Produljivanje noktiju sa tipsama 90 min
Produljivanje noktiju sa gelom 90 min
French gel / Soak off / Gel u boji  
Nadopuna gela ( njega ) do 3 tjedna 60 min
do 4 tjedna 60 min
više od  5 tjedana 60 min
Last modification: Sub 25 Velj 2017